Portfölj

tisdag 26 maj 2020

Handlade när det var courtagefritt


Idag var det som säkert många uppmärksammade courtagefritt på den amerikanska börsen och detta utnyttjade jag såklart. Det blev tre nya bolag som fick ta plats i portföljen, dessa tre var Texas Instruments, Realty Income Corp och Mondeleze.
Texas Instruments är ett amerikanskt teknikbolag. För de som läst matematik på gymnasiet är Texas Instruments kanske mest känd för sina miniräknare. Bolaget har valt att specialisera sig på konstruktion och tillverkning av så kallade halvledare som används i just miniräknare men även andra elektronikprodukter.
Realty Income Corp är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och tar hand om ett stort antal fastigheter i Nordamerika. Bolaget har även valt att erbjuda vissa finansiella tjänster utöver sina ordinarie fastighetsåtaganden.
Mondeleze är ett bolag som arbetar inom livsmedelsbranschen. Deras varor säljs via återförsäljare och grossister och de har riktat in sig på råvaror i ett brett perspektiv. De erbjuder mellanmål, drycker, tuggummi, kaffe, mjölk choklad och andra basprodukter. Marabou som säkert många känner till kommer från detta bolag.
Utnyttjade ni möjligheten att handla courtagefritt?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar